Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Statiunea Stana De Vale

Statiunea Stana De Vale

Dacă însă pe lângă acestea cauți și viață socială sau distracție cu siguranță te vei plictisi în această stațiune. Amplasata la o altitudine de 1100 de metri statiunea stana de vale este o statiune de odihna si tratament pentru toate anotimpurile de importanta factorii de cura in statiunea stana de vale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Este complet izolată şi înconjurată de munţi. Gara beiuş, pe linia oradea—vaşcău, apoi cu autobuzul (curse regulate); Stâna de vale este o oază de liniște și tratament, situată în inima ardealului, în creierul munților apuseni, la peste 1.000 de metri altitudine.

Stana Sa Renasca Magnatii Ioan Si Viorel Micula Vor Sa Transforme
vizitati articolul complet aici : https://www.ebihoreanul.ro/stiri/stana-sa-renasca-magnatii-ioan-si-viorel-micula-vor-sa-transforme-statiunea-stana-de-vale-intr-un-mega-resort-de-agrement-143034.html
Climatul este unul montan cu veri răcoroase bogate în precipitaţii şi ierni reci cu zăpadă abundentă. Stâna de vale (în maghiară biharfüred) este o stațiune de odihnă și tratament, situată în județul bihor, aflată în componența comunei budureasa, în masivul vlădeasa, la o altitudine de 1100 de metri, fiind centrul precipitatiilor din românia. De la stana de vale se poate parcurge pitorescul drum, lung de 42 km, pe valea iadului unde este si lacul de acumulare de la les.

Acesta se ramifica din beius catre stana de vale (pe un traseu de 25 de km).

Stâna de vale (în maghiară biharfüred) este o stațiune de odihnă și tratament, situată în județul bihor, aflată în componența comunei budureasa, în masivul vlădeasa, la o altitudine de 1100 de metri, fiind centrul precipitatiilor din românia. Stațiunea stâna de vale este una dintre cele mai frumoase și renumite stațiuni turistice din românia. Curse de autobuze l.t.a între oradea şi stana de vale.

Principalii factori de tratament in statiunea stana de vale care atrag mii de turisti anual sunt apele oligominerale si feruginoase, bioclimatul tonic, caracterizat prin presiune. Stâna de vale oferă turiștilor liniște. Premiul de excelență în stâna de vale.

Stana Sa Renasca Magnatii Ioan Si Viorel Micula Vor Sa Transforme
vizitati articolul complet aici : https://www.ebihoreanul.ro/stiri/stana-sa-renasca-magnatii-ioan-si-viorel-micula-vor-sa-transforme-statiunea-stana-de-vale-intr-un-mega-resort-de-agrement-143034.html
Acesta se ramifica din beius catre stana de vale (pe un traseu de 25 de km). 351 m da stâna de vale. 13.8 km da stâna de vale.

Dacă însă pe lângă acestea cauți și viață socială sau distracție cu siguranță te vei plictisi în această stațiune.

7 locuri din bihor unde poţi să te bucuri de natură. Stâna de vale (în maghiară biharfüred) este o stațiune de odihnă și tratament, situată în județul bihor, aflată în componența comunei budureasa, în masivul vlădeasa, la o altitudine de 1100 de metri, fiind centrul precipitatiilor din românia. Gara beiuş, pe linia oradea—vaşcău, apoi cu autobuzul (curse regulate);

Beneficiaza de nenumarate atractii, insa probabil principala atractie o reprezinta izvorul minunilor, despre care. Este locul de unde pleaca. Statiunea stana de vale stana de vale, bihor, budureasa, romania.

Descoperă Stana De Vale Stana De Vale Impresii Păreri Recomandări Descoperă Stana De Vale Amfostacolo Amfostacolo
vizitati articolul complet aici : https://amfostacolo.ro/hotel9.php?d=descopera-stana-de-vale--stana-de-vale&id=4037
Statiunea se recomanda in tratamentul asteniilor, unor dereglerari endocrine, dereglarilor respiratorii. Amplasata la o altitudine de 1.100 m 13.8 km da stâna de vale.

De la stana de vale se poate parcurge pitorescul drum, lung de 42 km, pe valea iadului unde este si lacul de acumulare de la les.

Apele sunt curative pentru persoanele care sufera de dereglari endocrine, probleme respiratorii, organism slabit, astenii, suprasolicitari fizice si intelectuale si diferite afectiuni de crestere. Cei ce ajung in regiune beneficiaza de cele mai inalte standarde de tratament si recreere. Pensiunea rustic house vă oferă cazare in muntii apuseni pe valea iadului, în zona cunoscută sub denumirea de coada lacului lesu, la doar 15 km distanță de statiunea stana de vale.

Posting Komentar untuk "Statiunea Stana De Vale"