Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Templul Zei?Ei Artemis Din Efes

Templul Zei?Ei Artemis Din Efes

Din templul original, considerat una din cele șapte minuni ale lumii nu au rămas decât puține relicve. Suma inaltimilor celor 127 de coloane ce sustineau acoperişuter de 2 286 metri.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Artemis (diana la romani), era in religia greaca zeita in anul 550 i.c. În efes, oraș aflat atunci pe teritoriul imperiului babilonian. Regele croesus din lydia a cucerit orasul efes si alte orase din grecia antica.

Templul Zeiței Artemis Din Efes Cea Mai Frumoasă Construcție De Pe Pămant Enigmatica Ro
vizitati articolul complet aici : https://enigmatica.ro/templul-zeitei-artemis-din-efes-cea-mai-frumoasa-constructie-de-pe-pamant/
Templul era în acelaşi timp o instituţie religioasă şi o piaţă comercială. Se crede că a existat cel puțin un fel de templu sau altar acolo cel puțin încă din anul 800. Suma inaltimilor celor 127 de coloane ce sustineau acoperişuter de 2 286 metri.

În efes, oraş aflat atunci pe teritoriul imperiului babilonian.

Principalele surse principale pentru templul lui artemis din efes sunt istoria naturală a lui pliniu cel bătrân , pomponius mela i: Se crede că a existat cel puțin un fel de templu sau altar acolo cel puțin încă din anul 800. Efesul.cadrul geografic si evolutia istorica.

O inscripție creștină la efes sugerează de ce rămâne atât. Se crede că a existat cel puțin un fel de templu sau altar acolo cel puțin încă din anul 800. Templul era considerat nu numai un loc închinat zeilor ci şi o adevărată bancă, poate cea mai mare din lume, la *** o minune a lumii antice:

Intre Vis Si Realitate 2 Poveste De Joi In Completare La Imaginile De Miercuri
vizitati articolul complet aici : https://vis-si-realitate-2.blogspot.com/2013/04/poveste-de-joi-in-completare-la.html
A fost ars de herostrat, apoi a fost restaurat și distrus din nou de barbarii gotici. Templul zeitei artemis se considera a fi cea mai frumoasa structura construita vreodata. Informatii si poze despre templul zeitei artemis din efes, turcia.

În efes, oraș aflat atunci pe teritoriul imperiului babilonian.

Am văzut zidurile din babilon. Aceasta statuie a fost sculptata in anul 435 i.hr. Reconstruit de alexandru cel mare, templul este din nou distrus de goti.

Templul zeiței artemis din efes se află la 50 km la în interiorul templului se afla statuia de 2 m a zeiței artemis, acoperită cu aur și argint.philon a spus despre cladire: Artemis ,zeita vanatorii , virginitatii si a fertilitatii , a fost una dintre cele mai templul grec era considerat casa a sufletului ,spre deosebire de cel egiptean , vazut drept casa a zeilor si catedrala , care era casa oamenilor. În urma flăcărilor au mai rămas numai câteva statui.

Sanctuare Si Temple In Grecia Antica Mythologica Ro
vizitati articolul complet aici : http://mythologica.ro/sanctuare-si-temple-in-grecia-antica/
Apollo si artemis, zeii gemeni din mitologia greaca подробнее. Templul lui artemis se afla pe locul sanctuarului zeiței carian, patrona fertilității, care se afla în aceste locuri. Principalele surse principale pentru templul lui artemis din efes sunt istoria naturală a lui pliniu cel bătrân , pomponius mela i:

Alte obiective si atractii turistice din apropiere.

Această a doua versiune a templului lui artemis a fost premiată cu un loc printre cele șapte minuni antice ale lumii. Templul artemisului a fost distrus din nou în 262 puținele sculpturi care rămân din artemis din efes arată o femeie în picioare, cu picioarele strânse între ele și brațele întinse în fața ei. Primul templu al lui artemis a fost construit în al șaseleasecolul î.hr., în orașul grecesc efes, care este în prezent provincia turcă izmir.

Posting Komentar untuk "Templul Zei?Ei Artemis Din Efes"