Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea La Iasi Pe 15 Zile

Vremea La Iasi Pe 15 Zile. 0 mm punctul de roua: Vremea in urmatoarele 2 zile pentru iasi. Vremea se va încălzi treptat în următoarele zile, astfel că luni, în ziua de crăciun, temperatura maximă va ajunge până la 15 grade celsius în ^ potrivit administraţiei naţionale de meteorologie (anm), sâmbătă vremea va fi în general închisă în toată ţara, iar dimineaţa şi seara va fi ceaţă în zonele. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in iasi. Vântul va sufla dinspre sse, atingând pe alocuri viteza de 37hm/h.

Soarele răsare la 06:32 și apune la 18:08. Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit: Vremea azi in iaşi, starea vremii maine in iaşi, prognoza meteo pe 7 zile pentru iaşi. Azi, sâmbătă 13 februarie 2021 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 07:17:41 și apusul la 17:30:33. Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu răsărit lunii 14:15, apus lunii 05:47, phase lună:

Preț Scăzut Oferte Grozave Detalii Pentru Meteo Iasi 15 Zile Kappa Aplusroyalcab Com
Preț Scăzut Oferte Grozave Detalii Pentru Meteo Iasi 15 Zile Kappa Aplusroyalcab Com Source from : http://www.aplusroyalcab.com/posete_guess/meteo-iasi-15-zile-kappa
Aici gasesti prognoza meteo pentru ziua de astazi, dar si pentru celelalte zile de care esti interesat. Vremea in iasi, resedinta judetului iași, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in iasi actualizata vineri, 12 martie, 2021. Vremea in romania informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in iasi sunt actualizate la 2 ore. Vant 3,5 m/s, bate dinspre nnw ,vant slab. Prognoza pentru iași în următorele zece zile.

Vremea in iaşi, judetul iaşi cu prognoza meteo pentru azi, mâine si poimâine.

Vremea in iasi, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in iasi, romania si in lume prin vremea.com. Vremea pe 15 zile pascani 15 zile vremea.ro tg. Iasi, pascani, targu frumos, harlau, bucium. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru iasi.

Mai mulţi morţi în urma ninsorilor abundente din japonia. Cutremur puternic la frontiera dintre mongolia şi rusia. Prognoza meteo vremea pe 15 zile barlad. Vremea iasi, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Vremea iasi detaliata pentru 10 zile și pe fiecare ora a zilei.

Vremea In Caraclau Bacău Pe 15 Zile Vremeaonline
Vremea In Caraclau Bacău Pe 15 Zile Vremeaonline Source from : https://www.vremea-on-line.ro/bacau/caraclau.html
Prognoza pentru iași în următorele zece zile. Astăzi e duminică, 14 martie 2021. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in iasi. Vremea azi in iaşi, starea vremii maine in iaşi, prognoza meteo pe 7 zile pentru iaşi. Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi:

Vremea pe 15 zile iasi.

Vremea pe 15 zile pascani 15 zile vremea.ro tg. Aici gasesti prognoza meteo pentru ziua de astazi, dar si pentru celelalte zile de care esti interesat. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la iasi. Stai informat citind prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit:

Prognoza meteo vremea pe 15 zile barlad. Stai informat citind prognoza meteo pentru urmatoarele zile. 0 mm punctul de roua: Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru iasi. Prognoza vremii iasi pe 15 zile.

Vremea In Iași și Județul Iasi
Vremea In Iași și Județul Iasi Source from : https://vremea.ido.ro/Iasi.htm
Vremea iasi detaliata pentru 10 zile și pe fiecare ora a zilei. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la iasi. Vântul e se va transforma în v cu valori între 15 şi 25 km/h. Vant 3,5 m/s, bate dinspre nnw ,vant slab. 7 zile 10 zile vremea pe hartă.

Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru iasi.

Vremea se va încălzi treptat în următoarele zile, astfel că luni, în ziua de crăciun, temperatura maximă va ajunge până la 15 grade celsius în ^ potrivit administraţiei naţionale de meteorologie (anm), sâmbătă vremea va fi în general închisă în toată ţara, iar dimineaţa şi seara va fi ceaţă în zonele. Vremea azi in iaşi, starea vremii maine in iaşi, prognoza meteo pe 7 zile pentru iaşi. Miercuri ian 4 8°c / 2°c insorit spre partial noros. Extreme în ultimii 130 de ani 15 septembrie: Astăzi e miercuri, 10 martie 2021.

Posting Komentar untuk "Vremea La Iasi Pe 15 Zile"