Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Biserica Sf Nicolae Braila

Biserica Sf Nicolae Braila. Edificiul a fost ctitorit de voievodul ștefan cel mare și se află pe strada ștefan cel mare, nr. În biserică slujeşte parintele vasile mitu. Acasă călătorii obiective turistice din românia biserica sf. See 2 reviews, articles, and photos of biserica sf. Nicolae a fost un centru luminos de rezistenţă ortodoxă, o punte de legătură între transilvania şi þara românească, un centru al vieţii biserica sf.

• jandarmii brăilenii au fost în acţiune de sf. Stilul arhitectonic se caracterizează prin amestecul de elemente bizantine și gotice. Anunţul a fost făcut public de. Nicolae din brăila este un monument istoric aflat pe teritoriul municipiului brăila. O procesiune va pleca din fata penitenciarului braila.

Sarbatoare Publica De Sf Ierarh Nicolae Patronul Orasului Braila Braila Chirei
Sarbatoare Publica De Sf Ierarh Nicolae Patronul Orasului Braila Braila Chirei Source from : https://brailachirei.wordpress.com/2014/12/04/sarbatoare-publica-de-sf-ierarh-nicolae-patronul-orasului-braila/
Este plasata in apropierea fostei curti domnesti (unde acum se afla palatul culturii), motiv pentru care, aici au fost unsi in domnie majoritatea domnitorilor moldovei, de la despot. „construită în anul 1809, biserica sfântul nicolae din comuna doljeană coșoveni este una dintre puținele biserici din zonă în care se păstrează pictura originală, realizată în frescă. O procesiune va pleca din fata penitenciarului braila. Elaborat de echipa nord : Anunţul a fost făcut public de.

Edificiul a fost ctitorit de voievodul ștefan cel mare și se află pe strada ștefan cel mare, nr.

Este cinstit în fiecare an pe 6 decembrie. Meklēt ceļojumu piedavājumus starp latvijas interneta operatoriem. „construită în anul 1809, biserica sfântul nicolae din comuna doljeană coșoveni este una dintre puținele biserici din zonă în care se păstrează pictura originală, realizată în frescă. Un caz interesant de transplant de organe. Mina din constanţa, pe lîngă care funcţionează un foarte bun aşezămînt filantropic.

În biserică slujeşte parintele vasile mitu. Arhiepiscopia dunarii de jos , mitropolie: Nicolae a fost un centru luminos de rezistenţă ortodoxă, o punte de legătură între transilvania şi þara românească, un centru al vieţii biserica sf. O, preabunule parinte nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degraba a le ajuta; Este plasata in apropierea fostei curti domnesti (unde acum se afla palatul culturii), motiv pentru care, aici au fost unsi in domnie majoritatea domnitorilor moldovei, de la despot.

Slujitori
Slujitori Source from : http://sfarhanghelibraila.com/slujitori
Biserica are planul în formă de navă cu altar semirotund. În biserică slujeşte parintele vasile mitu. Este cinstit în fiecare an pe 6 decembrie. Acasa › actualitate religioasă › documentar › biserica „sf. Nicolae is located in campulung.

(video) „copiii au mare nevoie să se obișnuiască cu dumnezeu din erminia picturii bizantine a ieromonahului dionisie din furna aflăm că icoana adormirii sfântului ierarh spiridon se zugrăvește asemenea icoanei adormirii sfântului ierarh nicolae.

Biserica are planul în formă de navă cu altar semirotund. Este plasata in apropierea fostei curti domnesti (unde acum se afla palatul culturii), motiv pentru care, aici au fost unsi in domnie majoritatea domnitorilor moldovei, de la despot. See 2 reviews, articles, and photos of biserica sf. Biserica gazduieste mana cea dreapta a sfantului nicolae de aproape 400 de ani. (video) „copiii au mare nevoie să se obișnuiască cu dumnezeu din erminia picturii bizantine a ieromonahului dionisie din furna aflăm că icoana adormirii sfântului ierarh spiridon se zugrăvește asemenea icoanei adormirii sfântului ierarh nicolae.

50 mi from biserica sf. Cu aceasta ocazie a primit și un al doilea hram duminica sfintelor femei. (video) „copiii au mare nevoie să se obișnuiască cu dumnezeu din erminia picturii bizantine a ieromonahului dionisie din furna aflăm că icoana adormirii sfântului ierarh spiridon se zugrăvește asemenea icoanei adormirii sfântului ierarh nicolae. O, preabunule parinte nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degraba a le ajuta; Edificiul a fost ctitorit de voievodul ștefan cel mare și se află pe strada ștefan cel mare, nr.

Biserica Sf Nicolae Brăila Adevarul Ro
Biserica Sf Nicolae Brăila Adevarul Ro Source from : https://adevarul.ro/locale/braila/biserica-sf-nicolae-braila-7_5676b74c37115986c6a20c7c/2_5676b76d37115986c6a20da0.html
Nicolae a fost un centru luminos de rezistenţă ortodoxă, o punte de legătură între transilvania şi þara românească, un centru al vieţii biserica sf. Este plasata in apropierea fostei curti domnesti (unde acum se afla palatul culturii), motiv pentru care, aici au fost unsi in domnie majoritatea domnitorilor moldovei, de la despot. Petru si pavel adaposteste o valoroasa colectie de icoane pe lemn, provenind din secolul trecut. Find 12,563 traveler reviews, 50,438 candid photos, and prices for 253 hotels near biserica sf. Linii de autobuz către biserica sf.

Construită în jur de 1802, refăcută de mai multe ori în anii 1853, 1913, 1956.

În biserică slujeşte parintele vasile mitu. O procesiune va pleca din fata penitenciarului braila. By trecator · 29 martie 2016. Nicolae este amplasată în satul zăicani. See 2 reviews, articles, and photos of biserica sf.

Posting Komentar untuk "Biserica Sf Nicolae Braila"